Het Festival Winter Conferentie Workshops Agenda Initiatieven Login

Permacultuur Festival

5, 6 en 7 juli, St. Truiden, België


Permacultuur Festival

Voor de zevende keer zullen er ook volgende zomer op de Permacultuur tuinderij ‘Samenland’ en het naastgelegen kasteel Nieuwenhoven (Sint-Truiden, België) een weekend lang workshops, lezingen en discussies gehouden worden. Voor een indruk van voorgaande jaren: Vijf jaar Permacultuur Festival

Ontmoeten

Om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen wordt er ʹs avonds de mogelijkheid geboden om elkaar te ontmoeten in de vorm van open-space. Dit zal gebeuren op het binnenplein in de workshoptenten.

Kosten festival

Net als alle jaren houden we de kosten van het Festival laag zo dat iedereen de mogelijkheid heeft om hier aan deel te nemen. De kosten zijn dan ook bijna hetzelfde gebleven namelijk 26 euro voor het hele weekend. Vrijdag om 12:00 begint het Festival en duurt tot zondag 17:00.

Het is niet mogelijk om zonder reservering deel te nemen aan het festival.

Overnachten

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om te overnachten in je eigen tent. De kosten hiervoor zijn 7 euro per tent per nacht. Het is dit jaar mogelijk om al vanaf donderdagavond te overnachten.
Er is geen ruimte voor campers, caravans en vouwwagens. Een klein camperbusje is wel mogelijk. De camperbusjes staan niet op de camping maar aan de rand van de tuinderij.

Je kunt ook overnachten in het Kasteel. Hiervoor moet je zelf Contact opnemen met Kasteel Nieuwenhoven.

Inschrijven

De inschrijving voor het volgende festival start op 1 maart.

Het festival wordt gehouden in het weekend van 3 t/m 5 juli 2020.ContactLogin © Coöperatie voor Permacultuur HomeAgendaTop